KREDITI

Korisne informacije o kreditima

Ako radite u Njemačkoj:

auxmoney - Geld leihen für den UrlaubZa one koji žive u Hrvatskoj

Želite jeftinije kupovati

Bio preparati jeftiniji i 60%
Posao za sve
Uvjeti za kredite u Njemačkoj online

Ako zatražite kredit putem auxmoney, najprije morate unijeti pojedinosti o kontaktu:

  • Ime,
  • datum rođenja,
  • bračni status,
  • državljanstvo,
  • telefonski broj
  • stambena situacija. 

Unesene informacije moraju odgovarati onoj na vašoj osobnoj iskaznici. Sljedeći je korak pružiti neke informacije o vašoj situaciji, prihodima i troškovima. Dodatno, auxmoney zahtijeva vaš pristanak da informacije o Schufeu i drugim kreditnim agencijama za izvještavanje o vama dobiju i time odredite uvjete, odnosno kamate i rate, za vaš kredit, ovisno o terminu.
auxmoney - Geld leihen für die Aus- und Weiterbildung


Kliknite na baner za više informacija.  Registrirajte se i besplatno pošaljite svoj upit kako bi vidjeli dali ćete dobiti kredit i sve uvjete kredita:

auxmoney - Geld leihen von Mensch zu Mensch

Zahtjev za auxmoney kredit nema utjecaja na Schufa rezultat. Schufa ocjena, međutim, samo je jedna od mnogih kreditnih značajki koja se koristi za testiranje kreditne sposobnosti. Zbog toga se zajmovi mogu dati korisnicima čiji Schufa rezultat nije u gornjem području.
Budući da zahtjev za kredit ne utječe na vašu kreditnu ocjenu. Možete besplatno poslati svoj zahtjev i vidjeti dali vam odgovaraju uvjeti kredita.

Tko može dobiti zajam od auxmoneya?


Uglavnom, auxmoney može pružiti svima zajam. Čak i samozaposleni profesionalci, slobodnjaci, studenti i tražitelji kredita koji ne dobivaju kredit od svoje banke, auxmoney nudi priliku za uspješnu primjenu kredita. 

Da biste dobili zajam, morate biti između 18 i 69 godina i imati prebivalište u Njemačkoj i račun u njemačkoj banci.

Osim toga, trebali biste imati redovite prihode kako biste osigurali otplatu vašeg kredita. Međutim, to ne zahtijeva trajni ugovor o radu: samozaposlene osobe također mogu dobiti zajam. 


auxmoney - Geld leihen für den Urlaub


Traženi pojmovi.  Uvjeti za dobivanje kredita u njemačkoj.  Tko može dobiti zajam u Njemačkoj.  Kako ostvariti kredit u Njemačkoj.  Potrebna dokumentacija za kredit.