Krediti u Njemačkoj

Želja nam je da vam predstavimo što više korisnih informacija na polju kreditiranja i investicija. Kupit ćemo korisne informacije na internetu i tako vam olakšati izbor. Posebno ćemo se potruditi da dođemo do informacija o kreditima u drugim zemljama EU.

Stalno dorađujemo stranicu. Tražimo povoljna rješenja za zaposlene u Njemačkoj i šire. Te nas pratite

U većini zemalja EU preko 60% kredita plasira se putem ovlaštenih specijaliziranih agencija koje imaju potpisanu poslovnu suradnju s bankama. Poslovni model takve suradnje omogućuje klijentu besplatnu profesionalnu uslugu dok se agencija naplaćuje putem banke. Tako da vam je to najbolji izbor.

Provjera Kreditne Sposobnosti (Schufa)

Prvi korak u procesu dobivanja kredita je provjera vaše kreditne sposobnosti. 

U Njemačkoj, Schufa (Schutzgemeinschaft für allgemeine Kreditsicherung) je glavna agencija za kreditne izvještaje. Preporučljivo je da prije podnošenja zahtjeva za kredit zatražite svoj Schufa izvještaj kako biste provjerili da li su svi podaci točni i ažurirani.

Kredit unatoč Schufi

U Auxmoneyu svatko ima priliku dobiti zajam - čak i osobe s lošim kreditnim rejtingom ili skupinom ljudi koji često odbacuju banku. Npr. Samozaposleni i studenti. Napravite besplatni zahtjev za kredit i za nekoliko minuta znate da li je vaš zahtjev za kredit zadovoljen

Ako se prijavite za kredit, to će biti potpuno besplatno. Osim toga, zahtjev za kredit je potpuno neobvezujući: sami se odlučite hoćete li uzeti zajam prema ponuđenim uvjetima. Također, zahtjev za auxmoney nema utjecaja na Schufa rezultat.

Pošaljite upit

Kako se prijaviti za brzi kredit?

Proces prijave za brzi kredit u Njemačkoj je jednostavan i obuhvaća sljedeće korake:

  • Odabir kreditora: Istražite i odaberite pouzdanu kreditnu instituciju koja nudi brze kredite.
  • Ispunjavanje online prijave: Unesite potrebne podatke u online obrazac za prijavu.
  • Podnošenje dokumentacije: Priložite potrebne dokumente za provjeru.
  • Odobrenje i isplata: Nakon provjere podataka, kredit se odobrava i sredstva se isplaćuju na vaš račun.

Kliknite na baner i pošaljite upit online. Za  nekoliko sekundi saznat će te da li vam odgovara njihv brzi kredit ili ne: 

saznaj više

Savjeti za Uspješno Dobivanje Kredita

Dobra kreditna povijest

Redovito plaćajte svoje račune i obveze na vrijeme kako biste održali dobar kreditni rejting.

Stabilni prihodi

Osigurajte stabilan izvor prihoda koji će vam omogućiti redovitu otplatu kredita.

Razumno zaduživanje

Zadužujte se samo onoliko koliko vam je stvarno potrebno i koliko možete otplatiti bez poteškoća.

Detaljnije o kreditima u Njemačkoj pogledajte na stranici:

https://www.krediti-u-njemackoj.info/

Provjerite kakve vam kredite može omogućitti auxmoney. Kliknite na baner i pošaljite besplatni upit:

800x250 (GIF) - Urlaub>

Za one koji traže kredit u Hrvatskoj

Imate dvije mogućnosti:

Jedna je da obiđete sami sve banke i da nakon mnogih  razgovora i hodanja na sve strane donesete odluku. Puno truda i zapisivanja svih ponuda  i usporedbi.

Druga mogućnost je da se javite jednoj od ovlaštenih kreditnih agencija kako bi došli do svih informacija o kreditima. Praktično na jednom mjestu dobivate sve moguće informacije. Mi vam preporučamo da samo upišete broj svog mobitela u formu te će vas nazvati ovlašteni kreditni posrednik


HROK -  to je skraćenica od Hrvatski registar obveza po kreditima, to je sustav u kojem se nalaze podaci od klijenata banaka koje se nalaze u tom HROK-u, što znači da se vide svi krediti, kartice, jamstva, sudužništva bilo da se vide na primanjima ili ne.

Anuitet je iznos kojim se otplaćuje kredit ili zajam u određenom vremenskom razdoblju. Anuitet predstavlja utvrđeni iznos koji se otplaćuje postupno prema amortizacijskom planu. U anuitet je uključen i dio duga i pripadajuće kamate, a određuje se tako da po dospijeću dug bude u potpunosti isplaćen.

Hrvatska je članica EU i to omogućuje pravnim i fizičkim osobama dizanje kredita u ostalim članicama EU. Uskoro i detaljnije informacije.

Ugovorna kamata
Ugovorna kamata određuje se Ugovorom, a determinirana je na tržištu kapitala ponudom i potražnjom. Zakonom o obveznim odnosima definirana su slijedeća ograničenja:

Najčešće traženi pojmovi:
- Kako do povoljnog kredita.
- Gotovinski krediti i kako ga ostvariti.
- Krediti bez jamaca.
- Krediti na kartice.
- Zatvaranje crnih lista
- Povoljniji stambeni krediti.
- Koji je najpovoljniji kredit.
- Kreditiranje poduzetnika povoljnije.
- Kako do kredita u EU.
- kako se čuvati od kreditnih prevara